Förlag DIKKO ses på Littfest i Umeå 15-16 mars i Umeå

På Littfest kommer hela redaktionen för förlag DIKKO finnas på plats. Johanna Olsson kommer från Göteborg, Linda Lundqvist från Hällnäs, Britt-Inger Hedström Lundqvist från Skellefteå och Cecilia Hockum finns redan i staden då hon bor i Umeå. Vi är en spretig och utspridd redaktion som inte så ofta samlas, men på Littfest händer det.

Den stora nallen har hängt med sedan Littfest 2015 då den satt på en pall och hade en bössa som den samlade in pengar till våra EU-medborgare i.

Vi kommer ha ett bokbord, där vi kommer sälja alla våra titlar till ett Littfest-pris och vi kommer ha broschyrer där man kan läsa om de titlar som kommer under 2024 och broschyrer om de projekt vi är med i. Förutom böcker kommer det säljas RomaniMemory, egentillverkad tvål och smycken (gjorda på delvis återvunnet material). Vi kommer också dela ut ballonger till barnen (ej uppblåsta). Och Vi lottar ut överraskningspåsar för ett värde av minst 1000 kronor under Littfest.

Kom gärna förbi och säg hej, prata böcker eller bara titta på det vi säljer.

Förlag DIKKO har bokat bokbord på LITTFEST 15-16 MARS 2024

Vi syns på UMEÅ INTERNATIONELLA LITTERATURFESTIVAL 2024

Här kan du läsa mer om vårt förlag

Har du frågor eller vill ha kontakt med förlaget skriv till forlag@dikko.nu

Följ Förlag DIKKO Facebooksida så får du snabbt de senaste uppdateringarna.

Att publicera böcker, skapa gratis PDF-böcker, ta fram utställningar eller spel kostar pengar därför använder förlaget sig av crowdfunding. Det innebär att människor med små eller stora summor hjälper till att finansiera vår verksamhet.
Förlag DIKKOs insamlingen sker via swish: 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046
IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS

Redaktionen förlag DIKKO
forlag@dikko.nu