DIKKO lottar ut överraskningspåsar för ett värde av minst 1000 kronor under Littfest

Inte fullt en månad kvar till förlag DIKKO dyker upp vid ett bokbord på Littfest. Vi har bestämt oss för att sälja lotter och lotta ut två överraskningspåsar, en för varje Littfest-dag. Lottpriset kommer vara 10 kronor per lott så att alla ska ha råd att ta minst en lott. Vi kommer dra vinstlotterna i slutet av dagen eller när lottringen tagit slut.

Förlag DIKKO har bokat bokbord på LITTFEST 15-16 MARS 2024

Påsen kommer vara en fullproppad FEMINIQ-påse där det kommer finnas böcker, RomaniMemory, tvål, smycken och så klart några överraskningar. Så kom förbi oss och prova lyckan, kanske är det du som drar högvinsten.

Vi kommer ha ett bokbord, där vi kommer sälja alla våra titlar till ett Littfest-pris och vi kommer ha broschyrer där man kan läsa om de titlar som kommer under 2024, och broschyrer om de projekt vi är med i. Förutom böcker kommer det säljas RomaniMemory, egentillverkad tvål och smycken (gjorda på delvis återvunnet material). Vi kommer också dela ut ballonger till barnen (ej uppblåsta).

Så här kommer våra påsar se ut som ni får till det ni köper av oss.

Förlag DIKKO har bokat bokbord på LITTFEST 15-16 MARS 2024

Vi syns på UMEÅ INTERNATIONELLA LITTERATURFESTIVAL 2024

Här kan du läsa mer om vårt förlag

Har du frågor eller vill ha kontakt med förlaget skriv till
forlag@dikko.nu

Följ Förlag DIKKO Facebooksida så får du snabbt de senaste uppdateringarna.

Att publicera böcker, skapa gratis PDF-böcker, ta fram utställningar eller spel kostar pengar därför använder förlaget sig av crowdfunding. Det innebär att människor med små eller stora summor hjälper till att finansiera vår verksamhet.
Förlag DIKKOs insamlingen sker via swish: 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046
IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS

Redaktionen förlag DIKKO
forlag@dikko.nu