Nu har vi skickat ut de förbeställda RomaniMemori

Vill du också ha tag på ett RomaniMemori?
Skynda dig att beställa för vi har fortfarande kvar på lagret.

Årets julklapp är sällskapsspelet så vad kunde vara mer passande än att Magasin DIKKO tillsammans med förlag DIKKO och RUNG har tagit fram ett memory med ord på resanderomani som ett hjälpmedel för barn och vuxna att lära sig språket.

Missa inte detta tillfälle!

Spelet har tagits fram i samarbete med Lillemor Holmlund och har blivit ett RomaniMemory med bland annat hennes bilder och ord som bas. Tanken är att det ska vara roligt att lära sig språket. RomaniMemory består av bilder och ord på romani som går ut på att para ihop. DIKKO och RUNG har bidragit med finansiering av spelet så att det går att sälja till det reducerade priset 250 kronor, inklusive frakt.

RomaniMemory levereras i en lite tygpåse och innehåller 30 par bilder, och en liten ordlista med bland annat de ord som används i spelet samt spelregler.

RomaniMemory är ett bidrag till den revitaliseringsprocess som behövs för att återta språket romani.
Vi kommer även släppa en PDF-bok med fler ord och bilder från Lillemor Holmlunds bild och språkbank. Så håll utkik på förlag DIKKOs hemsida under PDF-Böcker.

Pris RomaniMemory: 250 kronor inklusive frakt.

Skriv ett mail till forlag@dikko.nu med din adress och hur många memory du beställer. Betala via swish: 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046 märk med Memory

Här kan du läsa mer om vårt förlag

Har du frågor eller vill ha kontakt med förlaget skriv till forlag@dikko.nu

Följ Förlag DIKKO Facebooksida så får du snabbt de senaste uppdateringarna.

Att publicera böcker, skapa gratis PDF-böcker, ta fram utställningar eller spel kostar pengar därför använder förlaget sig av crowdfunding. Det innebär att människor med små eller stora summor hjälper till att finansiera vår verksamhet.
Förlag DIKKOs insamlingen sker via swish: 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046
IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS

Redaktionen förlag DIKKO
forlag@dikko.nu