Regnbågsdagen- Digital föreläsning 9 juni om FEMINIQA

Britt-Inger Hedström Lundqvist berättar om arbetet med den kommande antologin ”FEMINIQA – Berättelser om motstånd”. Antologin FEMINIQA är en samling av kända- och okända debattörer, konstnärer, forskare, föreläsare och aktörer som skriver utifrån sina egna upplevelser, historier och ett eget engagemang. Britt-Inger Hedström Lundqvist är författare och etnolog. Hon är idag ansvarig utgivare för magasin DIKKO och är med i redaktionen för förlag DIKKO som vill förmedla ett resande och romskt perspektiv i nyhetsvärlden och sprida kunskap om nationella minoriteter. 

Vill du bara med och lyssna finns det en länk HÄR
Det är bara att hänga med och lyssna!

DIKKO kommer också gå med i Pridetåget i Stockholm 5 augusti. Tillhör DU en nationell minoritet kom dit vet ja! Stockholm Pride, 5 augusti tema Mångfald. Kom och gå med i den nationella minoritetsgruppen. Men först kan du var med via länk och lyssna på när Britt-Inger pratar om FEMINIQA via länken HÄR.

2 kommentarer

  1. Tack för allt Du och Linda och alla de andra fantastiska mänskor som gör detta , stretar och höjer röster , höjer allas röster som ska höras ! Tack 🙏 💪❤️

Kommentarer är stängda.