#crazyasfuckgenomsverige

Den 12 maj startar Britt-Inger och Linda sin resa genom landet. Resan kommer ske i den lilla fullpackade blåa bilen aka Blåbäret aka Smurfen. Leta gärna upp dikko.magasin på Instagram och följ den galna resan genom Sverige. De är laddade med telefoner, datorer, sovsäckar, massor av böcker, mat, utställning, filtar, reklam och en hel massa annat som de behöver för att klara sig under resan.

Vecka 20 kommer vi prata böcker och ha föreläsningar i Jönköping, Borås och på Tjörn

Den 12 maj, efter ett möte på Skellefteå kommun är det dags att starta. Britt-Inger kör från Skellefteå till Hällnäs där hon hämtar upp Linda och sen ställer de kosan mot Jönköping, Borås och Tjörn med fikastopp, toapauser, missöden, intag av mat och besök av vänner på vägen.

Häng med vet ja! Det kan bli hur roligt, galet eller tråkigt som helst att följa oss. Leta upp dikko.magasin på Instagram.

Britt-Inger och Linda har bestämt sig för att återupplivar sin gamla resehashtag #crazyasfuckgenomsverige, som de använde när de gjorde en roadtrip till Norge, men som skapades på en helt galen resa de gjorde 2018. Fast de hoppas nog på att den här resan inte blir fullt så galen, även om den så här efteråt var fantastiskt rolig, men man vet aldrig vad ödet har i beredskap.

Tjoho nu är det dags för DIKKOs ”road trip”. Häng på och väl mött när vi ses.

DIKKOs roadtrip – från Skellefteå till Jönköping och tillbaka

#crazyasfuckgenomsverige

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.