DIKKO i Skellefteå 7-9 juni på Mobackenkyrkans område

Sonny Carlsson och romska bluesbandet Janna Li & CO kommer att framföra traditionell resande musik och blues på Work together Festival den 8 juni. Evenemanget, som anordnas av DIKKO, RUNG och Sensus, innehåller också bokbord, hantverksförsäljning och aktiviteter för barn. Den 7-9 juni kommer RUNG och DIKKO finnas i ett tält för att bjuda på umgänge och försäljning av böcker, hantverk med mera.

Sonny Carlsson gör tolkningar av resandekulturens musikaliska arv, och förenar sig med ett skickligt romskt bluesband för att skapa en kraftfull kombination av melodier och rytmer. Tillsammans kommer de att utforska gemensamma musikaliska rötter och dela med sig av en berättelse om samhörighet och tradition.

Sonny Carlsson och bluesbandet Janna Li & CO kommer vara på Work Together Festivalen tillsammans med föreningen RUNG & DIKKO Lördag 8 juni kl 17.00, på Mobackenkyrkans område i Skellefteå, Bildascenen (Kyrkan).

Kyrkan kommer att fyllas med passionerad musik när den framstående musikern Sonny Carlsson uppträder tillsammans med ett romskt bluesband under Work Together Festivalen. Den 8 juni bjuds besökare in till en oförglömlig kväll fylld av traditionell resandemusik och blues.

DIKKO kommer befinna sig i ett tält där vi kommer bjuda på en hel massa kul saker. Så är du där sök upp oss och säg hej. Vi kommer ha bokbord, men även hantverksförsäljning, spontan sång och musik, samtal, kanske sagoläsning och en massa annat. Det enda vi i dagsläget är säkert vet är att det kommer förekomma en hel massa skratt och prat så boka den 7-9 juni och kom till Skellefteå.

Vi kommer installera oss redan på fredagen. Festivalen börjar 16.10 och vi är där!

Lördagen den 8 juni

  • Klockan 16.00 – Britt-Inger föreläser om resande och romer
  • Klockan 17.00 – Sonny spelar traditionell resandemusik tillsammans med Janna Li, Willy, Karl Martin Munter och Jonas Åkerström som spelar romsk blues

Vi kommer finnas i vårt tält den 7-9 juni där kommer vi spela musik och umgås. Det kommer finnas:

Vill du vara med i DIKKOs tält hör av dig!

Skellefteå 7-9 juni

Vårt bidrag till festivalen är ett samarbete mellan DIKKO, RUNG och Sensus

Studieförbundet Sensus, i samarbete med Studieförbundet Bilda, Röda Korset och kyrkorna i Skellefteåområdet, arrangerar en drogfri festival, på Mobackenkyrkans område i Skellefteå, där alla ska ha möjlighet att komma oavsett ekonomiska förutsättningar.