Finns nu att köpa: RomaniMemory för att lära barnen språket

Årets julklapp är sällskapsspelet så vad kunde vara mer passande än att förlag DIKKO tillsammans med magasin DIKKO och RUNG har tagit fram ett memory med ord på resanderomani som ett hjälpmedel för barn och vuxna att lära sig språket. Vi har nu skickat spelet till tryckeriet och har fått ett preliminärt datum att det ska vara klart under vecka 50, så passa på att förbeställa nu, så skickar vi så fort vi får spelen från tryckeriet.

Missa inte detta tillfälle!

Spelet har tagits fram i samarbete med Lillemor Holmlund och har blivit ett RomaniMemory med bland annat hennes bilder och ord som bas. Tanken är att det ska vara roligt att lära sig språket. RomaniMemory består av bilder och ord på romani som går ut på att para ihop. DIKKO och RUNG har bidragit med finansiering av spelet så att det går att sälja till det reducerade priset 250 kronor, inklusive frakt.

RomaniMemory levereras i en lite tygpåse och innehåller 30 par bilder, och en liten ordlista med bland annat de ord som används i spelet samt spelregler.

RomaniMemory är ett bidrag till den revitaliseringsprocess som behövs för att återta språket romani.
Vi kommer även släppa en PDF-bok med fler ord och bilder från Lillemor Holmlunds bild och språkbank. Så håll utkik under PDF-Böcker.

Pris RomaniMemory: 250 kronor inklusive frakt.

Skriv ett mail till forlag@dikko.nu med din adress och hur många memory du beställer. Betala via swish: 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046 märk med Memory

Vi har tagit fram ett begränsat antal RomaniMemory och reserverar oss för att spelet kan ta slut innan jul och att de nya spelen i så fall kommer först efter nyår.

Kontakta oss på forlag@dikko.nu eller ring 076 844 51 61


Att publicera böcker eller ta fram spel kostar pengar därför använder vi oss av crowdfunding. Det innebär att människor med små eller stora summor hjälper till att finansiera vår verksamhet. Förlag DIKKOs insamlingen sker via swish: 123 242 83 40 eller bg: 5534-0046

IBAN: SE19 9500 0099 6042 1813 4395
BIC: NDEASESS