Nu ligger boken ”Lätt fånget” av Thomas Karlsson ute som PDF-bok

Boken ”Lätt fånget” är en kriminalroman som ger läsaren en spännande resa. I slutet av boken finns även några korta noveller som Thomas har skrivit och de krönikor som tidigare varit publicerade i magasin DIKKO.

Vem är författaren Thomas Karlsson

Thomas Karlsson är född och uppväxt under knapra förhållanden i en lägenhet på ett rum och kök med vedspis med fem syskon. Utedass och brunn på gården. Fattigt, men i hemmet kände sig barnen lyckliga och älskade. Det var mycket stoj och lek utomhus.

Thomas upptäckte tidigt att han tyckte om att läsa, helst då westernböcker. Det blev en hel del Bill och Ben. Senare blev det mycket deckare och han slukade alla Agatha Christies böcker. Efter åtta år i folkskolan blev det lite ströjobb och sedermera en svetsutbildning som varade tills företaget gick i konkurs. Då började Thomas studera på Komvux och sedan på Tekniska Vux i Göteborg där han läste in en fyraårig gymnasiekompetens inom programmering el och elektronik.

Det var på Komvux han började gilla att skriva, fast mest för sin egna del. Det var inget han delade med sig av. Numera är Thomas pensionerad efter ett jobb inom vården som Hjälpmedelstekniker.

Thomas gillar att se gamla engelska deckare. Kommissarie Morse, Ett fall för Frost och Poirot. Svenska författare ligger honom också också varmt om hjärtat. Det har även blivit en del serier på senare tid. En lite äldre serie som han särskilt minns och tyckte mycket om var Australiensk ”Mot alla vindar”.

Thomas har själv aldrig särskilt aktiv inom idrott. Det har mest blivit fotboll och bordtennis inom korpen. Han spelade dock en del Bangolf för några år sedan. Och var under några år materialare i en fotbollsklubb i Varberg.

Här hittar du boken Lätt fånget